Logo coolen engineering

Kom bij Coolen Engineering werken als nieuwe Werkvoorbereider!

FULL-TIME

Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat gedreven wordt door passie voor techniek en innovatie? Bij Coolen Engineering krijg je de kans om jouw talenten te ontplooien in een omgeving waar vakmanschap en vooruitstrevendheid hand in hand gaan.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider ben jij de spil in ons productieproces. Je staat klanten te woord, neemt orders aan en zorgt ervoor dat deze vlekkeloos worden verwerkt. Met jouw technische kennis en organisatorisch talent zorg je ervoor dat onze productie op rolletjes loopt en dat onze hoogstaande kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Van het inkopen van materialen tot het tijdig leveren van producten bij onze klanten, jij regelt het!

Wie zoeken we?

Wij zoeken gedreven teamspelers met een MBO4- of HBO-diploma, met een passie voor techniek, die zelfstandig kan werken en oog heeft voor detail. Ben jij iemand die niet alleen klantgericht is, maar ook altijd op zoek is naar manieren om processen te verbeteren? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons jonge en hechte team!

Waarom Coolen Engineering?

Bij Coolen Engineering geloven we in groei, zowel voor ons bedrijf als voor jou als individu. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een innovatieve omgeving waar we geen concessies doen aan kwaliteit en werksfeer. Samen maken we het verschil en streven we er elke dag naar om nog beter te worden.

Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogte te brengen?

Sluit je aan bij Coolen Engineering en ontdek de kracht van innovatie en vakmanschap!

Solliciteer nu en maak deel uit van ons inspirerende avontuur.