Logo coolen engineering

Coolen Engineering innoveert maar door

Wij zijn Rob en Huib Coolen, afkomstig uit een echte ondernemersfamilie. Met een aangeboren affiniteit voor praktisch werk hebben wij altijd al onze handen uit de mouwen gestoken. Sinds 2009 hebben wij ons met passie en toewijding gestort in de wereld van engineering en manufacturing. In 2015 hebben wij onze opgebouwde kennis en ervaring samengebracht in Coolen Engineering, een bedrijf dat synoniem staat voor vakmanschap en innovatie. Maar laten we niet te lang praten over onszelf. Onze grootste voldoening halen wij uit het daadwerkelijk aanpakken, het realiseren van nieuwe projecten en het laten groeien van ons bedrijf. Ontdek de kracht van Coolen Engineering en ervaar zelf hoe wij het verschil maken.

Onze voortdurende inzet heeft geresulteerd in talloze innovaties en procesoptimalisaties binnen Coolen Engineering. Met onze Engineering-afdeling aan het roer, hebben we een ultramodern metaalbewerkingsbedrijf opgebouwd in Heythuysen. Maar we blijven niet stilzitten. We blijven vooruitkijken en investeren in automatisering, robotisering en interne producttracering om onze processen verder te verbeteren en onze rendementen te verhogen.

We hechten bij Coolen Engineering dan ook meer waarde aan motivatie dan aan een opleiding. Of je nu stage komt lopen of bij ons komt werken, we merken snel of je gedreven bent en handig bent met je handen. Als dat het geval is, geven we je al snel verantwoordelijkheid en sta je binnen no-time zelfstandig aan onze machines. Dit zorgt niet alleen voor een aangenamere ervaring voor jou, maar ook voor ons. We bieden volop groeikansen en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Ontdek wat Coolen Engineering te bieden heeft en zet jouw potentieel om in succesvolle resultaten.