Logo coolen engineering

Laatst bijgewerkt: juni 2023

Disclaimer

De informatie op deze website, www.coolen-engineering.eu, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie actueel en accuraat te houden, geven we geen expliciete of impliciete garanties over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of afbeeldingen die op de website worden verstrekt.

Elk vertrouwen dat je stelt in de informatie op deze website is daarom strikt op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies of schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de website of de informatie die erop wordt verstrekt.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de standpunten die op die sites worden uitgedrukt.

Elke inspanning wordt gedaan om de website soepel en foutloos te laten functioneren. We zijn echter niet verantwoordelijk voor tijdelijke onbeschikbaarheid van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.

Het gebruik van enige informatie of materiaal op deze website is volledig op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie die via deze website beschikbaar zijn, voldoen aan jouw specifieke vereisten.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en afbeeldingen op deze website zijn voorbehouden aan hun respectieve eigenaars en worden hier alleen gebruikt voor informatieve doeleinden.

Eventuele wijzigingen in de inhoud van deze website kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangebracht. We streven ernaar om de website regelmatig bij te werken, maar geven geen garantie voor de actualiteit van de verstrekte informatie.

Door gebruik te maken van deze website, stem je in met deze disclaimer en ga je akkoord met de voorwaarden die hierin zijn uiteengezet.

Neem bij vragen of opmerkingen over deze disclaimer contact met ons op via [contactgegevens].

Let op: Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Controleer regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.